Win een Veloretti fiets!

Win een Veloretti fiets!

VanMarco zou VanMarco niet zijn als je niet af en toe verrast zou worden met een actie waar je direct aan mee wilt doen. De Foto Fietsbel Challenge is zo’n actie. De ontknoping was eind mei, de winnaar is bekend! Dit is de winnende foto:

De prijsuitreiking in beeld!

We zijn naar de winnares toe gegaan om haar te verrassen met haar fonkelnieuwe hippe Veloretti fiets. Kijk mee hoe deze bijzondere foto tot stand kwam:


De actie

Je hebt hem vast al gezien. De afgelopen periode kreeg je bij je bezoek aan de salon een kekke VanMarco fietsbel kado. Nu het voorjaar losbarst, dagen we je uit.

Stap op de fiets en maak de mooiste en meest originele foto van je VanMarco fietsbel. Aan de kust, in de heuvels, in de stad of waar je ook maar bent… We zijn reuze benieuwd waar de VanMarco fietsbel jou brengt. Laat je fantasie de vrije loop.
Plaats je foto op onze Facebook pagina of op Instagram (#fotofietsbelchallenge #vanmarco). Mailen kan ook: info@vanmarco.nl.

De hoofdprijs

Een originele, trendy Veloretti fiets! Een droomfiets voor in én buiten de stad, die garant staat voor vele uren heerlijk fietsgenot.

Half mei maken we de uitslag bekend. Heb je nog geen fietsbel? Kom dan even langs en we geven je er eentje mee. Succes!

Inspiratie opdoen?

Bekijk de clip van de Foto Fietsbel Challenge:

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *