Prijzen

Knippen

All-in dames € 69,75
Het arrangement voor een modern en verzorgd kapsel. Inclusief: advies, wassen, knippen, föhnen/stylen.
All-in heren € 50,75
Het arrangement voor een moderne en verzorgde coupe. Inclusief: advies, wassen, knippen, föhnen/stylen.
Knippen heren € 46,50
Voor de jeugd van 13 t/m 19 jaar € 37,00
Voor de jongsten / kids tot 12 jaar € 31,00

Combinatie behandelingen

Highlights Medium + knippen € 158,00
Highlightsbehandeling tot over de kruin (tot ongeveer de helft van je hoofd). Inclusief: wassen, knippen en föhnen/stylen.
Highlights Large + knippen € 188,00
Highlightsbehandeling full head. Inclusief: wassen, knippen en föhnen/stylen. Een kleur waar je blij van wordt.
Knippen en toner € 127,00
Fris je haar op met een toner. Je gele gloed weg of weer een volle bruine kleur. We knippen en föhnen/stylen je haar weer als nieuw.
Knippen en kleuren uitgroei € 154,00
Kleuren en knippen € 158,00
Kleurbehandeling met haarverf of een haarspoeling. Inclusief: wassen, ontkleuren, knippen en föhnen/stylen. Bij extra lang haar bespreken we vooraf of we een kleurtoeslag in rekening brengen.
Creative Coloring + knippen € 235,00
Kleurbehandeling op maat. In overleg kleuren we je haar met de laatste technieken. Inclusief: ontkleuren, inkleuren, balayage, foilayage, flamboyage, sombre of ombre, alle technieken uit de kast. Toners, wassen, knippen en föhnen/stylen zitten in de behandeling. Laat je haar stralen.
Blonderen + knippen / Platinum Blonde € 188,00
Kleurbehandeling voor het blonderen van je haar. Inclusief: ontkleuren, blonderen, wassen, knippen en föhnen/stylen. Bij extra lang haar bespreken we vooraf of een kleurtoeslag in rekening gebracht moet worden – of bij kort haar een speciale prijs, alles in overleg.

Kleuren

Highlights Medium zonder knippen € 99,50
Highlightsbehandeling tot over de kruin (tot ongeveer de helft van je hoofd). Techniekkeuze in overleg. Inclusief: föhnen/stylen. Exclusief: knippen.
Highlights Large zonder knippen € 135,00
Highlightsbehandeling full head. Techniekkeuze in overleg. Inclusief: föhnen/stylen. Exclusief: knippen.
Uitgroei € 82,50
Behandeling voor het kleuren van de aanzet van je haar. Inclusief: wassen en föhnen/stylen.
Kleuren vanaf € 85,50
Een nieuwe kleur of bestaande kleur weer mooi maken. Alles kan bij deze behandeling, techniek en creativiteit komen samen, geen highlights. Erg geliefd.
Blonderen / Platinum Blond € 119,50
Volledige kleurbehandeling. Inclusief: ontkleuren, blonderen, inkleuren, knippen en föhnen/stylen. Bij extra lang haar bespreken we vooraf of we een kleurtoeslag in rekening brengen. Bij kort haar hebben we een ander tarief.
Creative Coloring vanaf € 187,00
Kleurbehandeling op maat. In overleg kleuren we je haar met de laatste technieken. Inclusief: ontkleuren, inkleuren, balayage, foilayage, flamboyage, sombre of ombre. Alle technieken uit de kast. Toners, wassen en föhnen/stylen zitten erbij. Exclusief: knippen.
Kleur opfrissen met een toner € 82,00
We wassen je haar en geven het een toner. Hiermee maken we je haar weer mooi en vol van kleur. Of halen je gele gloed uit je haar. Föhnen/stylen hoort erbij. Fris naar buiten.

Stylen

Glans & Sjans € 37,00
Hairstylingarrangement van een half uur voor een feestje, bruiloft of bijzondere gelegenheid. Inclusief: föhnen/stylen, opsteken, vlechten, stijltangbehandeling en/of andere technieken. Exclusief: wassen, kom met gewassen en droog haar en wij maken je mooi.
Glans & Sjans met wassen € 47,50
Zoals hierboven. Inclusief: wassen.
Bruidarrangement zie onder


De mooiste dag maken we samen. Een proefkapsel en je bruidskapsel op je trouwdag. In de salon, bij jou thuis of op locatie, vraag naar onze mogelijkheden. Wij bieden een op maat-bruidsarrangement: op locatie in binnen- en buitenland, veel is mogelijk!

We spreken eerst alles goed door, want het is je mooiste dag.

Vertel ons je wensen en wij maken een passende offerte.

Omvormingen

Keratinebehandeling Special Deal van € 399,00 voor € 299,00 € 399,00 VanMarco-prijs: € 299,00
Nu als Special Deal. Boek op tijd, erg gewild!
Een unieke haarbehandelingsmethode voor het toevoegen van keratine aan het haar. Dit geeft extra glans en helpt tegen pluis. Kijk op onze website onder keratine voor uitgebreide informatie over de effecten en mogelijkheden van de behandeling.
Voor (erg) lang of dik haar rekenen we een toeslag van € 50.
Alle keratinebehandelingen zijn alleen te annuleren tot 48 uur voor de afspraakdatum en tijd. Daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht. Er moet € 50,- worden aanbetaald.
Keratinebehandeling € 395,00
Een unieke haarbehandelingsmethode voor het toevoegen van keratine aan het haar. Dit geeft extra glans en helpt tegen pluis. Kijk op onze website onder keratine voor uitgebreide informatie over de effecten en mogelijkheden van de behandeling.
Voor (erg) lang of dik haar rekenen we een toeslag van € 50.
Alle keratinebehandelingen zijn alleen te annuleren tot 48 uur voor de afspraakdatum en tijd. Daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht. Er moet € 50,- worden aanbetaald.
Straightening Keratin € 375,00
Het is nu mogelijk het haar permanent te stijlen zonder dat het beschadigt of body verliest. Bij deze behandeling wordt het haar permanent stijl gemaakt en dient de uitgroei iedere 9 tot 12 maanden bijgewerkt te worden. Het haar is na de behandeling zacht, glad, glanzend en pluisvrij. Deze behandeling is volledig vrij van formaldehyde en daarom niet schadelijk voor het haar en de gezondheid. Door deze behandeling heb je altijd mooi, gezond en glad haar.
Voor (erg) lang of dik haar rekenen we een toeslag van € 50. Er moet € 50,- worden aanbetaald.
Straightening Keratin onderhoud € 230,00
Het onderhoud van je stijlmakende keratinebehandeling. Bij deze behandeling wordt alleen de uitgroei (max 12 cm) permanent stijl gemaakt. Het haar is na de behandeling zacht, glad, glanzend en pluisvrij. Deze behandeling is volledig vrij van formaldehyde en daarom niet schadelijk voor het haar en de gezondheid. Door deze behandeling heb je altijd mooi, gezond glad haar.
Voor (erg) dik haar rekenen we een toeslag van € 50. Er moet € 50,- worden aanbetaald.
Crystallization Hair Botox kort haar € 135,00
Een keratinebehandeling die volume, body en glans geeft aan het haar. Het haar is na de behandeling zacht, glad, glanzend en pluisvrij. Geadviseerd bij fijn haar.
Kort haar is haar tot schouderlengte. Er moet € 50,- worden aanbetaald.
Crystallization Hair Botox lang haar € 180,00
Een keratinebehandeling die volume, body en glans geeft aan het haar. Het haar is na de behandeling zacht, glad, glanzend en pluisvrij. Geadviseerd bij fijn haar.
Lang haar is haar over de schouders.
Voor (erg) lang of dik haar rekenen we een toeslag van € 50. Er moet € 50,- worden aanbetaald.
Keratineplex kort haar € 139,95
Een herstellende keratinebehandeling, vergelijkbaar met Olaplex. Deze behandeling herstelt de verbroken zwavelbruggen en voegt de verloren keratine terug aan het haar. Het resultaat is gezonder en sterker haar. Het haar behoudt de body, heeft meer glans en is sneller droog. De perfecte start voor mooier en gezonder haar. Geadviseerd bij gekleurd/geblondeerd en kwetsbaar haar.
Kort haar is haar tot schouderlengte. Voor (erg) dik haar rekenen we een toeslag van € 50.
Er moet € 50,- worden aanbetaald.
Keratineplex lang haar € 189,95
Een herstellende keratinebehandeling, vergelijkbaar met Olaplex. Deze behandeling herstelt de verbroken zwavelbruggen en voegt de verloren keratine terug aan het haar. Het resultaat is gezonder en sterker haar. Het haar behoudt de body, heeft meer glans en is sneller droog. De perfecte start voor mooier en gezonder haar. Geadviseerd bij gekleurd/geblondeerd en kwetsbaar haar. Lang haar is haar over de schouders. Voor (erg) lang of dik haar rekenen we een toeslag van € 50. Er moet € 50,- worden aanbetaald.

Is je haar heel lang dan rekenen we een toeslag. Dit bespreken we vooraf met je.

Afspraken voor keratinebehandelingen kunnen alleen zonder kosten worden geannuleerd tot 48 uur voor de afspraak. Bij later annuleren, dus binnen 48 uur voor de afspraak, zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Kuren

Frishaar Olaplex € 79,00
We wassen je haar en geven het een Olaplex behandeling om je haar te herstellen. Daarna föhnen/stylen we je haar. Glansrijk!