Prijzen

Knippen

All-in dames € 69,50
Het arrangement voor een modern en verzorgd kapsel. Inclusief: advies, wassen, knippen, föhnen/stylen.
All-in heren € 50,50
Het arrangement voor een moderne en verzorgde coupe. Inclusief: advies, wassen, knippen, föhnen/stylen.
Knippen heren € 45,50
Voor de jeugd van 13 t/m 19 jaar € 37,00
Voor de jongsten / kids tot 12 jaar € 31,00

Combinatie behandelingen

Highlights Medium + knippen € 153,00
Highlightsbehandeling tot over de kruin (tot ongeveer de helft van je hoofd). Inclusief: wassen, knippen en föhnen/stylen.
Highlights Large + knippen € 184,00
Highlightsbehandeling full head. Inclusief: wassen, knippen en föhnen/stylen. Een kleur waar je blij van wordt.
Knippen en toner € 122,00
Fris je haar op met een toner. Je gele gloed weg of weer een volle bruine kleur. We knippen en föhnen/stylen je haar weer als nieuw.
Knippen en kleuren uitgroei € 151,00
Kleuren en knippen € 153,00
Kleurbehandeling met haarverf of een haarspoeling. Inclusief: wassen, ontkleuren, knippen en föhnen/stylen. Bij extra lang haar bespreken we vooraf of we een kleurtoeslag in rekening brengen.
Creative Coloring + knippen € 230,00
Kleurbehandeling op maat. In overleg kleuren we je haar met de laatste technieken. Inclusief: ontkleuren, inkleuren, balayage, foilayage, flamboyage, sombre of ombre, alle technieken uit de kast. Toners, wassen, knippen en föhnen/stylen zitten in de behandeling. Laat je haar stralen.
Blonderen + knippen / Platinum Blonde € 187,00
Kleurbehandeling voor het blonderen van je haar. Inclusief: ontkleuren, blonderen, wassen, knippen en föhnen/stylen. Bij extra lang haar bespreken we vooraf of een kleurtoeslag in rekening gebracht moet worden – of bij kort haar een speciale prijs, alles in overleg.

Kleuren

Highlights Medium zonder knippen € 99,50
Highlightsbehandeling tot over de kruin (tot ongeveer de helft van je hoofd). Techniekkeuze in overleg. Inclusief: föhnen/stylen. Exclusief: knippen.
Highlights Large zonder knippen € 132,00
Highlightsbehandeling full head. Techniekkeuze in overleg. Inclusief: föhnen/stylen. Exclusief: knippen.
Uitgroei € 81,50
Behandeling voor het kleuren van de aanzet van je haar. Inclusief: wassen en föhnen/stylen.
Kleuren vanaf € 85,50
Een nieuwe kleur of bestaande kleur weer mooi maken. Alles kan bij deze behandeling, techniek en creativiteit komen samen, geen highlights. Erg geliefd.
Blonderen / Platinum Blond € 117,50
Volledige kleurbehandeling. Inclusief: ontkleuren, blonderen, inkleuren, knippen en föhnen/stylen. Bij extra lang haar bespreken we vooraf of we een kleurtoeslag in rekening brengen. Bij kort haar hebben we een ander tarief.
Creative Coloring vanaf € 182,50
Kleurbehandeling op maat. In overleg kleuren we je haar met de laatste technieken. Inclusief: ontkleuren, inkleuren, balayage, foilayage, flamboyage, sombre of ombre. Alle technieken uit de kast. Toners, wassen en föhnen/stylen zitten erbij. Exclusief: knippen.
Kleur opfrissen met een toner € 81,00
We wassen je haar en geven het een toner. Hiermee maken we je haar weer mooi en vol van kleur. Of halen je gele gloed uit je haar. Föhnen/stylen hoort erbij. Fris naar buiten.

Stylen

Glans & Sjans € 36,00
Hairstylingarrangement van een half uur voor een feestje, bruiloft of bijzondere gelegenheid. Inclusief: föhnen/stylen, opsteken, vlechten, stijltangbehandeling en/of andere technieken. Exclusief: wassen, kom met gewassen en droog haar en wij maken je mooi.
Glans & Sjans met wassen € 46,50
Zoals hierboven. Inclusief: wassen.
Bruidarrangement zie onder


De mooiste dag maken we samen. Een proefkapsel en je bruidskapsel op je trouwdag. In de salon, bij jou thuis of op locatie, vraag naar onze mogelijkheden. Wij bieden een op maat-bruidsarrangement: op locatie in binnen- en buitenland, veel is mogelijk!

We spreken eerst alles goed door, want het is je mooiste dag.

Vertel ons je wensen en wij maken een passende offerte.

Omvormingen

Keratinebehandeling Special Deal van € 395,00 voor € 295,00 € 395,00 VanMarco-prijs: € 295,00
Een unieke haarbehandelingsmethode voor de ultieme verzorging van je haar. Nu als Special Deal i.v.m. de heropening na de lockdown en geldig tot 1 juli 2021: Open Up Keratine Special. Zie vanmarco.nl voor uitgebreide informatie over de effecten van een behandeling. Alle keratinebehandelingen zijn alleen te annuleren tot 48 uur voor de afspraakdatum en tijd. Daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht. Er kan een aanbetaling worden gevraagd. Boek op tijd.
Keratinebehandeling Regular € 395,00
Een unieke haarbehandelingsmethode voor de ultieme verzorging van je haar. Voor een lange periode glanzend, voller en strak haar zonder ongewenste krullen, weerbarstig of droog haar. Alle keratinebehandelingen zijn alleen te annuleren tot 48 uur voor de afspraakdatum en tijd. Daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht. We kunnen een aanbetaling vragen.
NIEUW Keratine Gold ever lasting € 375,00
Het allernieuwste op keratinegebied. Voor altijd stijl haar met een Keratine Goldkeratinebehandeling. Met om de 6 tot 10 maanden – in verband met het groeien van je haar – een noodzakelijke en terugkerende bijwerkbehandeling. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan. Voor extra lang haar rekenen we een toeslag. Alle keratinebehandelingen zijn alleen te annuleren tot 48 uur voor de afspraakdatum en tijd. Daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht. We kunnen een aanbetaling vragen.
Keratine Gold ever lasting uitgroeibehandeling € 230,00
Een om de 6 tot 10 maanden noodzakelijke behandeling na iedere Keratine Gold ever lastingbehandeling. Deze terugkerende behandeling duurt maar twee uurtjes. Je haar is weer voor langere tijd permanent glanzend glad en strak voor 6 tot 10 maanden. Voor extra lang haar rekenen we een toeslag. Alle keratinebehandelingen zijn alleen te annuleren tot 48 uur voor de afspraakdatum en tijd. Daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht. We kunnen een aanbetaling vragen.
Crystallization Hair Botox kort haar € 135,00
Een ‘keratine light’ behandeling voor je haar. Voor meer volume en glans. Een boost voor droog, dor haar. Een goed alternatief voor een keratinebehandeling, maar met een kortere behandelingstijd en werkzaamheid. Kort haar = haar tot schouderlengte. De behandeling duurt maximaal 2 uur.
Crystallization Hair Botox lang haar € 180,00
Zoals hierboven beschreven, maar dan voor haar langer dan schouderlengte. De behandeling duurt maximaal 2,5 uur.

Is je haar heel lang dan rekenen we een toeslag. Dit bespreken we vooraf met je.

Afspraken voor keratinebehandelingen kunnen alleen zonder kosten worden geannuleerd tot 48 uur voor de afspraak. Bij later annuleren, dus binnen 48 uur voor de afspraak, zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Kuren

Frishaar Olaplex € 79,00
We wassen je haar en geven het een Olaplex behandeling om je haar te herstellen. Daarna föhnen/stylen we je haar. Glansrijk!