Keratine

Wat is keratine?

Keratine is een lichaamseigen eiwit (aminozuur) en is de belangrijkste bouwsteen voor haar, huid, tanden en nagels. Op natuurlijke wijze, maar ook door invloeden van buitenaf (weersomstandigheden, föhnen, krultangen, verven, etc.) verliest het haar zijn keratine, waardoor het haar veroudert. Het keratine-eiwit (in tegenstelling tot de keratine in de huid) wordt niet meer door het lichaam aangevoerd / toegevoegd.

Het doel van een keratine-behandeling is om het haar op een effectieve manier optimaal te voorzien van deze verloren bouwstoffen. Je haar wordt weer sterk, breekt niet meer af, groeit en krijgt extra glans.

Bij VanMarco staat kwaliteit voorop. Daarom werken wij alleen met de keratineproducten van Maxliss. Deze producten zijn op een natuurlijke basis samengesteld en bevatten geen chemische stoffen. De houdbaarheid van de keratine is 5 tot 7 maanden.

Waarom een keratinebehandeling?

Er zijn drie keratinebehandelingen mogelijk. Iedere behandeling heeft een ander effect: het haar steiler maken, het haar dikker maken of juist het volume verminderen.

De keratine-hair-care-behandeling zorgt voor zichtbaar dikker, gladder en glanzend haar. Het beschermt tegen hitte en heeft een waterafstotende werking, wat pluizen voorkomt. Hierdoor droogt je haar sneller, is het makkelijker te stylen en is het beter bestand tegen de weersomstandigheden.

Bij VanMarco adviseren we je graag welke Maxliss keratine-hair-care-behandeling het beste bij je haar past.

Wat kost een keratinebehandeling?

VanMarco’s keratine-hair-care duurt gemiddeld 3 uur en kost rond de € 295,00 (iets korter haar wat minder, héél lang haar wat meer). Al onze behandelingen zijn inclusief de verzorgende Maxliss shampoo en conditioner (240 ml t.w.v. € 59,95). Nazorg met deze producten is een must! Op deze manier zorg je ervoor dat de behandeling lang blijft werken.

Alleen door het gebruik van deze speciale producten kunnen we je garanderen dat je 3 tot 5 maanden plezier hebt van je behandeling. Kwaliteit en een juiste verzorging staat bij VanMarco voorop, because we care…!

Voor vragen kun je ons mailen of bellen – afspraken kun je online of telefonisch inboeken.

info@vanmarco.nl
+31 (0)20 4899001
Nassaukade 354A-huis 1053 LZ Amsterdam