Keratinebehandelingen

De kracht van keratine

Om aan de grote vraag naar VanMarco’s keratinebehandelingen te voldoen, is het nu voortaan elke dag keratinedag…! Voor een speciale en zeer aantrekkelijke prijs bieden we bestaande én nieuwe VanMarco-klanten de kans om VanMarco’s unieke keratine-treatment te ervaren.

Wanneer je van nature droog, pluizig, weerbarstig en stug haar hebt, is een keratinebehandeling een must. Ook het Nederlandse weer met vocht en regen speelt daarbij een grote rol. Genoeg van dat stugge haar, waar je je geen raad mee weet? Een keratinebehandeling biedt uitkomst.

Vraag en antwoord

Rondom keratine bestaan, naast de feiten, ook fabels. Gelukkig weten onze keratinespecialisten alle ins en outs. De meestgestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet.

Vraag en antwoordVraag en antwoord

Wat is keratine?

Keratine (proteïne) is een lichaamseigen eiwit en is de belangrijkste bouwsteen van onder andere je haar. Op natuurlijke wijze en ook door invloeden van buitenaf (het weer, föhnen, krultangen, haarverf etc.) verliest het haar zijn eigen keratine, waardoor het veroudert. In tegenstelling tot de keratine in de huid wordt keratine in je haar niet meer aangevuld. Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat je haar op een effectieve manier weer optimaal voorzien wordt van deze belangrijke bouwsteen. Je haar wordt weer sterk, breekt niet meer af, krijgt extra glans en is niet langer stug of pluizig.

De keratinespecialisten van VanMarco

Laura, Julia en Nina zijn de keratinespecialisten bij VanMarco. Door hun gedegen kennis en kunde op het gebied van keratine ben je ervan verzekerd dat de behandeling perfect wordt verzorgd.

Julia

Hairstylist / keratinespecialist bij VanMarco.

Nina

Hairstylist / keratinespecialist bij VanMarco.

Laura

Hairstylist / keratinespecialist bij VanMarco. Laura is afwezig van 17 september tot eind december.

Het resultaat

Na een keratinebehandeling glanst je haar als nooit te voren. Je haar is sterker, zodat het niet meer pluist en afbreekt. Van een behandeling heb je maar liefst 5 tot 8 maanden lang heel veel plezier. Keratine zorgt er wel voor dat je haar iets verandert. Het resultaat is bij iedereen weer anders. In onze salon geven we je daarom graag een advies op maat. Keratine blijkt heel goed samen te gaan met Olaplex®. Olaplex herstelt verbroken zwavelbruggen in het haar. Informeer er naar in de salon.

Fabeltjes

Sommige shampoomerken beweren dat hun shampoo of conditioner waar keratine in verwerkt is voor hetzelfde resultaat zorgt… Ook wordt wel eens gezegd dat een keratinebehandeling je haar alleen maar steiler maakt. Allemaal fabeltjes! Deze haarproducten hebben geen effect. Het haar wordt door het toevoegen van keratine iets zwaarder, waardoor je haar minder opkrult en dus steiler oogt.

Keratinebehandeling REGULAR

Een unieke haarbehandelingsmethode voor de ultieme verzorging van je haar. De meest gekozen behandeling bij VanMarco. Voor een lange periode glanzend, voller en strak haar zonder ongewenste krullen, weerbarstig of droog haar. Of behoud je liever wat krul of slag? Alles is mogelijk met deze keratine REGULAR behandeling. Het resultaat is gezond, pluisvrij en weer mooi haar. Alle keratinebehandelingen worden met natuurlijke ingrediënten dus niet chemisch, uitgevoerd. Een regular behandeling kan niet worden bijgewerkt en vraagt iedere keer weer om een complete behandeling.

Keratinebehandeling GOLD EVER LASTING

Het allernieuwste op keratinegebied met het zelfde resultaat als onze regular behandeling. Het grote verschil is dat een keratine Gold ever lastingbehandeling niet iedere keer geheel opnieuw moet. Het vraagt alleen om de 6 tot 10 maanden – in verband met het groeien van je haar – om een bijwerkbehandeling. Het bijwerken duurt meestal maar 2 uur. Keratine GOLD is volledig vrij van formaldehyde en daarom niet schadelijk voor zowel het haar als de gezondheid. De langere werkzaamheid, de kortere bijwerktijd, de continuïteit en het noodzakelijke bijwerkdiscipline onderscheiden deze behandeling van een regular treatment.

Hair Botox

Botox is een ‘keratine light’ behandeling voor je haar. Het zorgt voor meer volume, herstel en glans. Een boost voor droog en dor haar en daarom een goed alternatief voor een keratinebehandeling. Zeker wanneer je haar te dun is voor een keratinebehandeling, maar wel de bovengenoemde verzorging nodig heeft. De behandelingstijd (maximaal 2 uur) en werkzaamheid is korter dan een behandeling met keratine. Je hebt er twee tot drie maanden plezier van, mits je het juist verzorgd. Botox kun je zo vaak laten doen als je zelf wilt.

Onze aanbieding

De vraag naar keratinebehandelingen is groot. Daarom bieden wij onze keratinebehandelingen elke dag aan voor een unieke scherpe prijs van € 295 (normaal € 395!). Een buitenkans! Een afspraak kun je zowel via de website als telefonisch maken. Je wordt geholpen door Laura, onze keratinespecialiste.

Wij houden je via onze Facebookpagina en Instagrampagina op de hoogte over onze behandelingen – én geven je tips en suggesties voor mooi en gezond haar.

info@vanmarco.nl
+31 (0)20 4899001
Nassaukade 354A-huis 1053 LZ Amsterdam

Afspraken voor keratinebehandelingen kunnen alleen zonder kosten worden geannuleerd tot 48 uur voor de afspraak. Bij later annuleren, dus binnen 48 uur voor de afspraak, zijn wij genoodzaakt om € 75 in rekening te brengen.

De kracht van Keratine bij VanMarco
VanMarco groeit

VanMarco groeit, en tegelijkertijd is er steeds meer vraag naar onze keratinebehandelingen. Dat is dan ook de reden dat VanMarco 3 keratinespecialisten in huis heeft. Bekijk hier Laura in actie tijdens één van haar keratinebehandelingen.