Keratine­behandelingen

De kracht van keratine

Om aan de grote vraag naar VanMarco’s keratinebehandelingen te voldoen, is het nu voortaan elke dag keratinedag…! Voor een speciale en zeer aantrekkelijke prijs bieden we bestaande én nieuwe VanMarco-klanten de kans om VanMarco’s unieke keratine-treatment te ervaren.

Wanneer je van nature droog, pluizig, weerbarstig en stug haar hebt, is een keratinebehandeling een must. Ook het Nederlandse weer met vocht en regen speelt daarbij een grote rol. Genoeg van dat stugge haar, waar je je geen raad mee weet? Een keratinebehandeling biedt uitkomst.

Onze aanbieding

De vraag naar keratinebehandelingen is groot. Daarom bieden wij onze keratinebehandelingen elke dag aan voor een unieke scherpe prijs van € 299 (normaal € 399!). Een buitenkans! Een afspraak kun je zowel via de website als telefonisch maken. Je wordt geholpen door Laura, onze keratinespecialiste.

info@vanmarco.nl
+31 (0)20 4899001
Nassaukade 354A-huis 1053 LZ Amsterdam

Vraag en antwoord

Rondom keratine bestaan, naast de feiten, ook fabels. Gelukkig weten onze keratinespecialisten alle ins en outs. De meestgestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet.

Vraag en antwoordVraag en antwoord

Wat is keratine?

Keratine (proteïne) is een lichaamseigen eiwit en is de belangrijkste bouwsteen van onder andere je haar. Op natuurlijke wijze en ook door invloeden van buitenaf (het weer, föhnen, krultangen, haarverf etc.) verliest het haar zijn eigen keratine, waardoor het veroudert. In tegenstelling tot de keratine in de huid wordt keratine in je haar niet meer aangevuld. Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat je haar op een effectieve manier weer optimaal voorzien wordt van deze belangrijke bouwsteen. Je haar wordt weer sterk, breekt niet meer af, krijgt extra glans en is niet langer stug of pluizig.

De keratinespecialisten van VanMarco

Laura en Nina zijn de keratinespecialisten bij VanMarco. Door hun gedegen kennis en kunde op het gebied van keratine ben je ervan verzekerd dat de behandeling perfect wordt verzorgd.

Laura

Hairstylist / keratinespecialist bij VanMarco.

Nina

Hairstylist / keratinespecialist bij VanMarco.

Het resultaat

Na een keratinebehandeling glanst je haar als nooit te voren. Je haar is sterker, zodat het niet meer pluist en afbreekt. Van een behandeling heb je maar liefst 5 tot 8 maanden lang heel veel plezier. Keratine zorgt er wel voor dat je haar iets verandert. Het resultaat is bij iedereen weer anders. In onze salon geven we je daarom graag een advies op maat. Keratine blijkt heel goed samen te gaan met Olaplex®. Olaplex herstelt verbroken zwavelbruggen in het haar. Informeer er naar in de salon.

Fabeltjes

Sommige shampoomerken beweren dat hun shampoo of conditioner waar keratine in verwerkt is voor hetzelfde resultaat zorgt… Ook wordt wel eens gezegd dat een keratinebehandeling je haar alleen maar steiler maakt. Allemaal fabeltjes! Deze haarproducten hebben geen effect. Het haar wordt door het toevoegen van keratine iets zwaarder, waardoor je haar minder opkrult en dus steiler oogt.

Keratinebehandeling

Een unieke haarbehandelingsmethode voor de ultieme verzorging van je haar. De meest gekozen behandeling bij VanMarco. Voor een lange periode glanzend, voller en strak haar zonder ongewenste krullen, weerbarstig of droog haar. Behoud je liever je eigen krul of slag? Dat kan, alles is mogelijk met deze keratinebehandeling. Het resultaat is gezond, pluisvrij en weer mooi haar. Alle keratinebehandelingen worden met natuurlijke ingrediënten, dus niet chemisch, uitgevoerd. Met deze keratinebehandeling heb je 4 tot 6 maanden plezier van je mooie haar, mits je het juist verzorgt.

Straightening Keratin (Stijlmakende Keratine)

Het is nu mogelijk het haar permanent te stijlen zonder dat het beschadigt, of body te verliezen. Bij deze behandeling wordt het haar permanent stijl gemaakt en dient de uitgroei iedere 9 tot 12 maanden bijgewerkt te worden. Het haar is na de behandeling zacht, glad, glanzend en pluisvrij. Deze behandeling is volledig vrij van formaldehyde en daarom niet schadelijk voor het haar en de gezondheid. Door deze behandeling heb je altijd mooi, gezond en glad haar.

Crystallization Hair Botox

De Crystallization Hair Botox is een keratinebehandeling voor je haar die zorgt voor volume, herstel en glans. Het haar is na de behandeling zacht, glad, glanzend en pluisvrij. Een echte boost voor droog en dor haar. Deze behandeling is perfect voor fijn haar dat wel de bovengenoemde verzorging nodig heeft, maar niet wil dat het haar verzwaard wordt. Je hebt twee tot drie maanden plezier van deze behandeling, mits je het juist verzorgt. De Crystallization Hair Botox kun je zo vaak laten doen als je zelf wilt.

Keratineplex

Keratineplex, de nieuwste keratinebandeling bij VanMarco! Dit is een herstellende keratinebehandeling, vergelijkbaar met Olaplex. Deze behandeling herstelt de verbroken zwavelbruggen en voegt de verloren keratine terug aan het haar. Het resultaat is gezonder en sterker haar. Het haar behoudt het natuurlijke volume, heeft meer glans en is sneller droog. De perfecte start voor mooier en gezonder haar. Wij adviseren Keratineplex bij gekleurd/geblondeerd en kwetsbaar haar.

Wij houden je via onze Facebookpagina en Instagrampagina op de hoogte over onze behandelingen – én geven je tips en suggesties voor mooi en gezond haar.

Afspraken voor keratinebehandelingen kunnen alleen zonder kosten worden geannuleerd tot 48 uur voor de afspraak. Bij later annuleren, dus binnen 48 uur voor de afspraak, zijn wij genoodzaakt om € 75 in rekening te brengen.

De kracht van Keratine bij VanMarco
VanMarco groeit

VanMarco groeit, en tegelijkertijd is er steeds meer vraag naar onze keratinebehandelingen. Dat is dan ook de reden dat VanMarco 3 keratinespecialisten in huis heeft. Bekijk hier Laura in actie tijdens één van haar keratinebehandelingen.