Keratine behandelingen

Keratine Dinsdag wordt Keratine DiDo

Kortingsdag groot succes

De Keratine-dinsdag – waarop een keratinebehandeling niet € 325 maar € 225 kost – blijkt zo’n succes dat we deze prachtige aanbieding ook op de donderdag kunnen gaan aanbieden. Dus Keratine Dinsdag wordt Keratine DiDo!
Maak je afspraak vandaag nog!

De kracht van keratine

Om aan de grote vraag naar VanMarco’s keratinebehandelingen te voldoen, is het nu voortaan dinsdag én donderdag keratinedag…! Voor een speciale en zeer aantrekkelijke prijs bieden we bestaande en nieuwe VanMarco-klanten de kans om VanMarco’s unieke keratine-treatment te ervaren.

Wanneer je van nature droog, pluizig, weerbarstig en stug haar hebt, is een keratinebehandeling een must. Ook het Nederlandse weer met vocht en regen speelt daarbij een grote rol. Genoeg van dat stugge haar, waar je je geen raad mee weet? Een keratinebehandeling biedt uitkomst.

Wat is keratine?

Keratine (proteïne) is een lichaamseigen eiwit en is de belangrijkste bouwsteen van onder andere je haar. Op natuurlijke wijze en ook door invloeden van buitenaf (het weer, föhnen, krultangen, haarverf etc.) verliest het haar zijn eigen keratine, waardoor het veroudert. In tegenstelling tot de keratine in de huid wordt keratine in je haar niet meer aangevuld. Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat je haar op een effectieve manier weer optimaal voorzien wordt van deze belangrijke bouwsteen. Je haar wordt weer sterk, breekt niet meer af, krijgt extra glans en is niet langer stug of pluizig.

Het resultaat

Na een keratinebehandeling glanst je haar als nooit te voren. Je haar is sterker, zodat het niet meer pluist en afbreekt. Van een behandeling heb je maar liefst 5 tot 8 maanden lang heel veel plezier. Keratine zorgt er wel voor dat je haar iets verandert. Het resultaat is bij iedereen weer anders. In onze salon geven we je daarom graag een advies op maat. Keratine blijkt heel goed samen te gaan met Olaplex®. Olaplex herstelt verbroken zwavelbruggen in het haar. Informeer er naar in de salon.

Fabeltjes

Sommige shampoomerken beweren dat hun shampoo of conditioner waar keratine in verwerkt is voor hetzelfde resultaat zorgt… Ook wordt wel eens gezegd dat een keratinebehandeling je haar alleen maar steiler maakt. Allemaal fabeltjes! Deze haarproducten hebben geen effect. Het haar wordt door het toevoegen van keratine iets zwaarder, waardoor je haar minder opkrult en dus steiler oogt.

Onze aanbieding

Iedere dinsdag en donderdag is het bij VanMarco keratinedag. Op de andere dagen van de week kost een VanMarco keratinebehandeling € 325, maar op dinsdag en donderdag € 225. Een buitenkans! Een afspraak kun je zowel via de website als telefonisch maken. Je wordt geholpen door Laura, onze keratinespecialiste.

Wij houden je via onze speciale Keratine Facebookpagina op de hoogte over onze behandelingen – én geven je tips en suggesties voor mooi en gezond haar.

info@vanmarco.nl
+31 (0)20 4899001
Nassaukade 354A-huis 1053 LZ Amsterdam

Laura

Laura is de keratinespecialiste bij VanMarco. Door haar gedegen kennis en kunde op het gebied van keratine ben je ervan verzekerd dat de behandeling perfect wordt verzorgd.

De kracht van Keratine bij VanMarco
VanMarco groeit

VanMarco groeit, en tegelijkertijd is er steeds meer vraag naar onze keratinebehandelingen. Dat is dan ook de reden dat VanMarco een keratinespecialist in huis heeft. Bekijk Laura in actie tijdens één van haar keratinebehandelingen.