Keratinebehandelingen

De kracht van keratine

Om aan de grote vraag naar VanMarco’s keratinebehandelingen te voldoen is het nu voortaan dinsdag, keratinedag…! Voor een speciale en zeer aantrekkelijke prijs bieden we bestaande en nieuwe VanMarco-klanten de kans om VanMarco’s unieke keratine-treatment te ervaren.

Wanneer je van nature droog, pluizig , weerbarstig en stug haar hebt, is een keratinebehandeling een must. Ook het Nederlandse weer met vocht en regen speelt daarbij een grote rol. Genoeg van dat stugge haar, waar je je geen raad mee weet? Een keratinebehandeling biedt uitkomst.

Wat is keratine?

Keratine (proteïne) is een lichaamseigen eiwit en is de belangrijkste bouwsteen van onder andere je haar. Op natuurlijke wijze en ook door invloeden van buitenaf (het weer, föhnen, krultangen, haarverf etc.) verliest het haar zijn eigen keratine, waardoor het veroudert. In tegenstelling tot de keratine in de huid wordt keratine in je haar niet meer aangevuld. Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat je haar op een effectieve manier weer optimaal voorzien wordt van deze belangrijke bouwsteen. Je haar wordt weer sterk, breekt niet meer af, krijgt extra glans en is niet langer stug of pluizig.

Het resultaat

Na een keratinebehandeling glanst je haar als nooit te voren. Je haar is sterker, zodat het niet meer pluist en afbreekt. Van een behandeling heb je maar liefst 5 tot 8 maanden lang heel veel plezier. Keratine zorgt er wel voor dat je haar iets verandert. Het resultaat is bij iedereen weer anders. In onze salon geven we je daarom graag een advies op maat.

Fabeltjes

Sommige shampoomerken beweren dat hun shampoo of conditioner waar keratine in verwerkt is voor hetzelfde resultaat zorgen… Ook wordt wel eens gezegd dat een keratinebehandeling je haar alleen maar steiler maakt. Allemaal fabeltjes De haarproducten hebben geen effect en je haar wordt door het toevoegen van keratine iets zwaarder. Het zwaarder worden is de reden dat je haar minder opkrult en daardoor steiler oogt.

Onze aanbieding

Iedere dinsdag is het bij VanMarco keratinedag. Op de andere dagen van de week kost een VanMarco keratinebehandeling € 299, maar op dinsdag € 199. Een buitenkans! Een afspraak kun je zowel via de website als telefonisch maken. Je wordt geholpen door Laura, onze keratinespecialiste.

Wij houden je via onze speciale Keratine Facebookpagina op de hoogte over onze behandelingen – én geven je tips en suggesties voor mooi en gezond haar.

info@vanmarco.nl
+31 (0)20 4899001
Nassaukade 354A-huis 1053 LZ Amsterdam

Laura

Laura is de keratinespecialiste bij VanMarco. Door haar gedegen kennis en kunde op het gebied van keratine ben je ervan verzekerd dat de behandeling perfect wordt verzorgd.

De kracht van Keratine bij VanMarco
VanMarco groeit

VanMarco groeit, en tegelijkertijd is er steeds meer vraag naar onze keratinebehandelingen. Daarom gaat Laura ons team versterken. Bekijk Laura in actie tijdens één van haar keratinebehandelingen.