Goud
voor je haar

VanMarco is gespecialiseerd in het herstellen van droog, pluizig en breekbaar haar. We zijn in Amsterdam de specialist op het gebied van keratinebehandelingen. Er is al een keratinebehandeling voor € 299,00.

Wanneer je van nature droog, pluizig, weerbarstig en stug haar hebt, is een keratinebehandeling een must. Ook het Nederlandse weer met vocht en regen speelt daarbij een grote rol. Genoeg van dat stugge haar, waar je je geen raad mee weet? Een keratinebehandeling biedt uitkomst.

vanmarco kapper keratine keratinebehandelingen amsterdam marco

Onze aanbieding

De vraag naar keratinebehandelingen is groot. VanMarco is de grootste keratine specialist in Nederland. Daarom bieden wij onze keratinebehandelingen elke dag aan voor een unieke scherpe prijs van € 299 (normaal € 399!). Een buitenkans! Een afspraak kun je zowel via de website als telefonisch boeken. We vragen wel een aanbetaling voor deze behandeling. Via ons boekingssysteem kun je snel en makkelijk de aanbetaling doen. Kom je er niet uit, bel ons dan: 020 4899001.

Wat is keratine?

Keratine (proteïne) is een lichaamseigen eiwit en is de belangrijkste bouwsteen van onder andere je haar. Op natuurlijke wijze en ook door invloeden van buitenaf (het weer, föhnen, krultangen, haarverf etc.) verliest het haar zijn eigen keratine, waardoor het veroudert. In tegenstelling tot de keratine in de huid wordt keratine in je haar niet meer aangevuld. Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat je haar op een effectieve manier weer optimaal voorzien wordt van deze belangrijke bouwsteen. Je haar wordt weer sterk, breekt niet meer af, krijgt extra glans en is niet langer stug of pluizig.

Vraag en antwoord

Rondom keratine bestaan, naast de feiten, ook fabels. Gelukkig weten onze keratinespecialisten alle ins en outs. De meestgestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet.

Keratinebehandeling

Een unieke haarbehandelingsmethode voor de ultieme verzorging van je haar. De meest gekozen behandeling bij VanMarco. Voor een lange periode glanzend, voller en strak haar zonder ongewenste krullen, weerbarstig of droog haar. Behoud je liever je eigen krul of slag? Dat kan, alles is mogelijk met deze keratinebehandeling. Het resultaat is gezond, pluisvrij en weer mooi haar. Alle keratinebehandelingen worden met natuurlijke ingrediënten, dus niet chemisch, uitgevoerd. Met deze keratinebehandeling heb je 4 tot 6 maanden plezier van je mooie haar, mits je het juist verzorgt.

Het resultaat

Na een keratinebehandeling glanst je haar als nooit te voren. Je haar is sterker, zodat het niet meer pluist en afbreekt. Van een behandeling heb je maar liefst 4 tot 6 maanden lang heel veel plezier. Keratine zorgt er wel voor dat je haar iets verandert. Het resultaat is bij iedereen weer anders. In onze salon geven we je daarom graag een advies op maat. Keratine blijkt heel goed samen te gaan met Olaplex®. Olaplex herstelt verbroken zwavelbruggen in het haar. Informeer er naar in de salon.

  • voor
  • na
  • voor
  • na

Fabeltjes

Sommige shampoomerken beweren dat hun shampoo of conditioner waar keratine in verwerkt is voor hetzelfde resultaat zorgt… Ook wordt wel eens gezegd dat een keratinebehandeling je haar alleen maar steiler maakt. Allemaal fabeltjes! Deze haarproducten hebben geen effect. Het haar wordt door het toevoegen van keratine iets zwaarder, waardoor je haar minder opkrult en dus steiler oogt.

De keratinespecialisten van VanMarco

Nina, Britt en Adriano zijn de keratinespecialisten bij VanMarco. Door hun gedegen kennis en kunde op het gebied van keratine ben je ervan verzekerd dat de behandeling perfect wordt verzorgd.

Straightening Keratin (Stijlmakende Keratine)

Het is nu mogelijk het haar permanent te stijlen zonder dat het beschadigt, of body te verliezen. Bij deze behandeling wordt het haar permanent stijl gemaakt en dient de uitgroei iedere 9 tot 12 maanden bijgewerkt te worden. Het haar is na de behandeling zacht, glad, glanzend en pluisvrij. Deze behandeling is volledig vrij van formaldehyde en daarom niet schadelijk voor het haar en de gezondheid. Door deze behandeling heb je altijd mooi, gezond en glad haar.

Crystallization Hair Botox

De Crystallization Hair Botox is een keratinebehandeling voor je haar die zorgt voor volume, herstel en glans. Het haar is na de behandeling zacht, glad, glanzend, pluisvrij en breekt niet meer. Een echte boost voor droog en dor haar. Deze behandeling is perfect voor fijn haar dat wel de bovengenoemde verzorging nodig heeft, maar niet wil dat het haar verzwaard wordt. Je hebt twee tot drie maanden plezier van deze behandeling, mits je het juist verzorgt. De Crystallization Hair Botox kun je zo vaak laten doen als je zelf wilt.

Keratineplex

Keratineplex, de nieuwste keratinebandeling bij VanMarco! Dit is een herstellende keratinebehandeling, vergelijkbaar met Olaplex. Deze behandeling herstelt de verbroken zwavelbruggen en voegt de verloren keratine terug aan het haar. Het resultaat is gezonder en sterker haar. Het haar behoudt het natuurlijke volume, heeft meer glans en is sneller droog. De perfecte start voor mooier en gezonder haar. Wij adviseren Keratineplex bij gekleurd/geblondeerd en kwetsbaar haar.

Vraag en antwoord

Keratine is een lichaamseigen eiwit, dat onder meer in het haar, de nagels, de huid en tanden zit. Door invloeden van buitenaf (klimaat, föhnen/stijltangen, verven, etc.) verliest het haar de lichaamseigen keratine.

De actieve bestanddelen hyaluronzuur en Prodew500® in de MaxLiss keratinebehandelingen hebben dezelfde werking als de lichaamseigen keratine en vullen de verloren keratine aan. Het haar wordt door de effectieve en unieke combinatie optimaal hersteld.

Een keratinebehandeling is een voedende en hydraterende behandeling, die beschadigd en pluizend haar herstelt en omzet naar gezond, glad of krullend en glanzend haar.

De keratinebehandelingen van VanMarco zijn geschikt voor alle soorten haar. Dus ook voor krullend haar, kroeshaar, breekbaar haar en fijn futloos haar.

Een behandeling met keratine is de oplossing voor haarproblemen zoals vet, kroezig, onhandelbaar, ongezond, dof of beschadigd haar.

Alle keratinebehandelingen zijn geschikt voor alle types chemisch behandeld haar (o.a. geblondeerd haar, highlights, coloring, futloos, breekbaar en gerelaxt/gestraight haar).

Weet je niet welke keratinebehandeling je moet kiezen? Met de keratine Special deal hebben we voldoende tijd in de salon om de juiste keratinebehandeling voor je haar te adviseren.

De standaard keratinebehandeling duurt 3 uur. Een botoxbehandeling duurt ongeveer 2 uur. Alles is afhankelijk van de dikte en de lengte van je haar.

Wij adviseren binnen twee weken voor of na de behandeling je haar even met rust te laten en niet te kleuren. We hebben ook keratinebehandelingen waarbij je direct kan kleuren. In de salon kijken we welke keratine voor jouw haar de juiste is. Het gaat vaak eerst om herstel van je haar.

Je kan je haar na een keratinebehandeling gewoon wassen en föhnen. Je zult merken dat je haar sneller droogt en makkelijker in model te föhnen is. Het scheelt heel veel tijd voor je!

Nee, keratine is niet schadelijk voor je haar! Bij VanMarco werken we alleen met natuurlijke keratine en kan je het zo vaak doen als je wilt.

Bij natuurlijk haar (niet gekleurd haar) verandert er niets aan je haarkleur. Bij gekleurd haar kan de kleur een halve tint lichter worden.

Een keratinebehandeling blijft 4 tot 6 maanden in het haar. Een Crystallization Hair Botox, ook wel 'keratine light' genoemd, blijft 3 tot 4 maanden in het haar. Alles valt en staat met je juiste verzorging waardoor je nog langer plezier hebt van je keratinebehandeling. Dat leggen we je graag allemaal uit tijdens je keratinebehandeling.

Keratine mag je zo vaak doen als je wilt. De keratinebehandelingen van VanMarco zijn op natuurlijke basis, met lichaamseigen eiwitten/keratine. Met iedere nieuwe keratinebehandeling stapel je keratine op in je haar.

Botox adviseren wij in de regel vaak bij dun, breekbaar en futloos haar. Het maakt je haar iets dikker, glanzender, sterker en geeft geen volumeverlies.

Een Crystallization Hair Botox, ook wel 'keratine light' genoemd, blijft 3 tot 4 maanden in het haar.

Daar kun je voor kiezen. Wil je juist steiler of gladder haar, dan kan dat met een keratinebehandeling. Wil je juist je krul bewaren, maar af van de droogte, ook dan hebben we voor al je wensen de juiste keratinebehandeling voor je. In de salon bespreken we welke keratine de juiste is voor jou.